SolidoArt

Premenovali sme sa na SolidoArt!

Koniec roku je vhodným časom na malý sumár udalostí. Tento rok na to máme viacero dôvodov, ale k tomu sa dostanem na konci, tak čítajte ďalej. 

K maľovaniu som sa vrátil po 23 rokoch v roku 2005. Mnohí z vás sa možno domnievajú, že človek v 40tke má už to najlepšie za sebou a púšťať sa do niečoho nového už nemá veľmi zmysel. OMYL.

Maľba a práca s drevom si ma získala, pretože bola v prvom rade mojím koníčkom. Pridala sa ku mne i Bea – parťáčka v dielni i v živote a časom sme zistili, že láska k tomuto umeniu a pedantnosť pri jeho tvorbe z nás spravila skutočných odborníkov v remesle. Tak sme sa po poslednom školskom zvonení vždy utiahli do našej dielne, experimentovali, tvorili, pílili a zdokonaľovali. Ďalšími kreatívnymi a poradnými orgánmi hlavne po marketingovej stránke sú naše dve dcéry, vďaka ktorým o nás vedia i za hranicami Zlatomoravecka. Od roku 2005 som namaľoval vyše 150 obrazov, zúčastnili sme sa viac ako 10 výstav, vyrobili a zreštaurovali až 800 kusov nábytku a bytových doplnkov… a to ani zďaleka nie je koniec. 

Čaká nás totiž nový začiatok. Nebyť tohoto tímu a spolupráce, nič z toho by sa nepodarilo, a preto sme sa rozhodli, že do nového roku už nevstúpime ako Marián Lavo, ale ako naša spoločná značka SolidoArt! V nej sa spája PEVNÝ základ našej práce – kvalitný materiál podčiarknutý rokmi skúseností a dôslednou prácou a UMELECKÝ prístup s cieľom tvoriť každý kus ako originál. K tomu nám pomáha recyklované drevo, ktoré má dušu a naša predstavivosť a experimentovanie.

Chceme vám týmto krátkym príbehom popriať krásne a pohodové sviatky a dodať vám energiu a odvahu na realizovanie vašich snov. Dávajte pozor, čo dostanete pod stromček, pretože ten náš sen odštartoval kufrík olejových farieb, ktorý som si našiel pod stromčekom ja pred tými 14 rokmi  A nezabúdajte:

Všetko krásne sa rodí veľmi pomaly a veľmi ťažko… ale stojí to za to!

Tím SolidoART

Zdieľať